søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk håndværkerekommer til dig

bpr.dk er en web-side som kun har til formål at skabe kontakt mellem forbruger og håndværker. bpr.dk letter det besværlige arbejde, som kunden skal gennemgå når han / hun indhenter tilbud fra arbejdsstyrker. Forespørg blot på dit spørgsmål en enkelt gang på portalen. 3 forskellige fagfolk vil tage kontakt til dig med dét for øje at afgive tilbud. Den form for service fra bpr.dk er uden omkostninger og uden du er tvunget til at købe noget. Efterhånden er det mere og mere accepteret og udbredt at få frembragt forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne over nettet. Fremtil nu har reglen været, at man som kunde selv må tage kontakt til arbejdsstyrkerne hver eneste gang man har et arbejde, som kræver fagfolk. Såfremt det, som antaget, viser sig at denne fremadstormende tendens fortsat udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som den har vist sig at gøre indtil idag, vil denne metode i løbet af kort tid være sluttet. I tiden som kommer er det specialisterne der kontakter dig. Det er oftest en tidskrævende og anstrengende opgave at få taget kontakt til forskellige eksperter bare for at få frembragt lidt konkurrerende opgavetilbud til sammenligning. Selv det at få kontaktet nogen som har tiden til at påtage sig at løse arbejdet er for de fleste bygherrer et stort projekt.

bpr.dk har specialiseret sig i at formidle kontakter mellem firmaer af alle typer og de kunder, som har brug for deres faglige eksperthjælp. Proceduren er sådan, at man skal beskrive hvilken opgave man skal have løst en enkelt gang på bpr.dk, og så er ens egen opgave overstået.
Efter få arbejdsdage vil du blkive kontaktet af 3 professionelle og kompetente håndværkere, som alle ønsker at aftale tid til at se på opgaven og tilbyde priser og betingelser. Hernæst udvælger du ganske enkelt det bud, som kan rumme dine behov bedst.
Notér dog at det er fri for forpligtelser at få tilbud på bpr.dk, så det skal ikke forstås som om at du er forpligtet til at afslutte en handel. Det skal nævnes at det er uden omkostninger at forespørge et håndværksmæssige priser og betingelser hos bpr.dk, på grund af at samarbejdspartneren må ofre et lille beløb som går til dét, at være medlem af systemet. Folk kunne derved spekulere på, om virksomheden derfor tillægger beløbet fra kontingentet i slutprisen, men det er faktisk ikke tilfældet.

Alle indvolverede firmaer har accepteret at forbrugeren vil blive tilbudt 3 forskellige konkurrerende tilbud.
Af samme årsag tilbyder de deres bedste pris de kan levere, da de ønsker at være dem der udvælges.

I virkeligheden er det sådan, at dette system hjælper med til at sikre at arbejdet udføres både lettere og endda på bedre betingelser for de søgende. Fagmandens fordel ved metoden ses tydeligt på de mange ekstra jobs han kontaktes om, sammenlignet med den tidligere metode, hvor konsumenter som regel opsporede fagmestrene ved at bruge lokal håndbogen. Denne, som han i øvrigt på lignende måde betalte for at være præsenteret i. For arbejdsstyrken er denne metode en 100% tilsigtet markedsføring, i stedet for at skyde med spredhagl i lokal håndbogen, diverse regionalhåndbøger mm. På bpr.dk kan man indhente forskellige bud fra malerfirmaer, tømrerfirmaer, murersvende, smede, anlægsgartnerfirmaer, jordvarmefirmaer, VVS-firmaer, arkitekttegnere, og i det hele taget alle almene håndværksmæssige brancher, men i øvrigt også bogholderi, web-designere og lignende.

Mange nye brancher kommer løbende til, så man kan altid prøve. Det er som nævnt uden omkostninger og uden at du er forpligtet til at købe noget.